Notícies

Navigation Bar

Ja es pot demanar el segon xec familiar destinat a famílies empadronades al poble

Té un import màxim de 800 euros i s'adreça a famílies amb infants i adolescents empadronats a Premià de Dalt que es troben en una situació de difiocultat socioeconòmica puntual.

Above Content Body

Content Core

Després del primer xec familiar de 90 EUR atorgat per l’Ajuntament de Premià de Dalt a tot l’alumnat del poble escolaritzat als centres públics per a pagar les sortides escolars -i gestionat per les escoles i institut-, ara Acció Social i Ensenyament obren una nova convocatòria d’ajuts econòmics per a qualsevol infant i/o adolescent empadronat/da al municipi amb una antiguitat mínima de 6 mesos, que es trobi en una situació de dificultat socioeconòmica puntual. L'objectiu és promoure la igualtat d'oportunitats entre l'alumnat de tots els centres educatius.

Tipus d’ajuts econòmics

  • Individuals de material i llibres
  • Sortides i colònies escolars
  • Activitats extraescolars esportives i no esportives
  • Menjador escolar
  • Transport escolar
  • Escolarització i menjador d’infants a les Escoles Bressol municipals

Els departaments municipals d’Acció Social i Ensenyament faran una valoració econòmica, social i escolar per atorgar els ajuts, l’import màxim dels quals serà de 800€ per persona beneficiària. Com explica el primer tinent d’alcalde, Alejandro Costa Urigoitia, “és una nova acció que posem en marxa per a combatre la crisi econòmica mundial que tothom anuncia, i ho fem pensant en les famílies de classe mitjana i treballadora del nostre poble”.

Com demanar els ajuts?

Cal presentar la sol·licitud (model específic) i la documentació requerida a la Seu-e de l’Ajuntament de Premià de Dalt mitjançant instància. El termini de sol·licituds acabarà el 31 d’octubre de 2022.

 


Bases dels ajuts

Documentació a emplenar i presentar pels ajuts a infància i joventut, curs 2022-23

Instància amb certificat digital

Com obtenir idCATmòbil, gratuït?

Below Content Viewlet

Document Actions