Notícies

Navigation Bar

Inundacions de baixos i talls de subministrament elèctric, principals conseqüències de les pluges d'ahir

Les pluges d'ahir i avui també han deixat carrers i llars sense llum, embornals tapats i tapes de clavegueram aixecades

Above Content Body

Content Core

Avinguda Ramon y CAjal (Foto: Irene Cortijo)Premià de Dalt va acumular ahir 186mm de pluja, el que significa una tercera part de la pluja que acostuma a caure durant tot un any. Aquesta gran quantitat d’aigua ha provocat la inundació de la part de darrere de la planta baixa de l’Escola Santa Anna. A primera hora del matí el personal de neteja de la Societat Municipal La Pinassa i la Brigada Municipal han estat treballant de valent per a deixar-ho en condicions a les 12 del migdia. Abans, però, les classes afectades s'han reubicat. Des de l'Ajuntament, s'ha agraït la col·laboració de la direcció i professorat del centre en les tasques de neteja i recollida d'aigua. A l’Escola Marià Manent  i a la Biblioteca Jaume Perich i Escala també ha entrat aigua, així com a les aules 2 i 3 de l’Escola Bressol Municipal Cristòfol Ferrer, i a la sala de mestres de l’Escola Bressol Municipal Santa Anna.

Altres incidències han estat patis inundats al torrent Castells, a l’aparcament de Verge del Remei, un parell de murs que han caigut a la travessia Torras i Bages i al camí antic a Teià, tot això al barri del Remei. A banda, a Can Figueres hi ha hagut una baixada de terres des dels jardins al carrer Can Figueres.

Sens dubte però, els talls de subministrament elèctric han estat la molèstia més generalitzada al municipi, amb prop de 700 llars sense llum, tot i que les zones més afectades han estat Can Figueres i El Vogi. A la matinada però ha tornat el subministrament a la majoria d'habitatges, no així a l’enllumenat públic on encara hi havia problemes. Les persones que encara no tinguin llum poden trucar a Fecsa-Endesa al telèfon 800 760 706.

De moment, Protecció Civil manté en alerta el pla Inuncat per risc de pluges intenses tot i que no es preveu la intensitat de les d’ahir. Les previsions meteorològiques indiquen que demà continuarà plovent però el cap de setmana el temps ja millorarà.

FOTO: IRENE CORTIJO

Below Content Viewlet

Document Actions