Notícies

Navigation Bar

Inscriviu-vos a la Gran Rua de Carnaval i concurs de disfresses

Diumenge 2 de març, Carnaval!

Above Content Body

Content Core

Carnaval recursL'Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes organitza la festa de Carnaval, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Premià de Dalt. Aquest any la festa de la disbauxa i l'alegria tindrà lloc el diumenge 2 de març, a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila.

La festa de Carnaval comptarà, com cada any, amb una rua, encapçalada per Sa Majestat Rei Carnestoltes i el seu sèquit. També hi haurà concurs de disfresses amb primers premis de 700, 300 i 200 euros depenent de la categoria en què s'hi participi; i, com també ja és tradicional, es ballarà la dansa típica de Premià de Dalt, l'Esposada a càrrec de l'Esbart del municipi. Totes aquelles persones que vulguin participar s'han d'inscriure, abans del 28 de febrer, al correu electrònic grupcarnestoltes@hotmail.com

El jurat el formaran persones de les diferents entitats del poble, les quals puntuaran l'originalitat, la coreografia i l'atractiu de la disfressa. El veredicte es farà públic en acabar la rua, a la plaça de la Vila.

Consulteu les Bases del concurs en el següent document

Bases del concurs de disfresses

Bases del concurs de disfresses

Fitxer: bases_carnaval2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 58,54 kB

Below Content Viewlet

Document Actions