Notícies

Navigation Bar

Informació d'interès: enquesta telefònica sobre violència masclista

El Departament d'Interior és a punt d'iniciar els treballs de l'Enquesta de violència masclista de Catalunya edició 2021. Una part d'aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a ciutadanes i ciutadans de Premià de Dalt.

Above Content Body

Content Core

L’estudi es duu a terme a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 10.000 dones de 16 i més anys residents a Catalunya. Consisteix, en relació amb la mostra de dones, en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista i sobre les seves percepcions en aquest àmbit.

A més, es farà una enquesta, també telefònica, a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 1.600 homes de 16 i més anys residents a Catalunya, per conèixer les seves percepcions i valors en aquest àmbit.

L’enquesta finalitzarà al desembre i una part d’aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a veïnes i veïns de Premià de Dalt.

Com en edicions anteriors, és possible que algunes persones entrevistades vulguin confirmar que efectivament es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, i que alguna d’elles s'adreci a l'Ajuntament per tal de sol·licitar informació al respecte. En aquest cas, seria convenient derivar les possibles consultes al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.

Below Content Viewlet

Document Actions