Notícies

Navigation Bar

INFORMACIÓ DE DARRERA HORA: els problemes de recepció de televisió sembla que es produeixen en habitatges amb l'antena encarada a Montcabrer (Cabrils)

Dijous, tèncics de la Generalitat van reparar el centre reemissor del cementiri de Premià de Dalt però tot sembla indicar que la incidència persisteix a la insfraestructura de Cabrils

Above Content Body

Content Core

No senyal TDT

La Generalitat de Catalunya ha confirmat a l'Ajuntament que el reemissor situat al cementiri municipal funciona correctament. L'únic que recomanen és reescanejar els canals de TV. Segons els tècnics que hi han treballat, hi ha indicis que el repetidor que ara falla es el de Montcabrer. Les indicacions de telecomunicacions són les següents:

  1. Provar de re sintonitzar de nou els canals
  2. Si segueix fallant el senyal, s'ha de trucar al 012 demanant per telecomunicacions.
  3. A l'operador que atengui la nostra trucada, donar-li d'alta la incidència. No obstant s'ha de conèixer cap a on tenim orientada l'antena.

Cal recordar que des de la tarda de dimecres hi ha problemes de recepció en alguns canals de TV (TV3, C33, 8TV...) a diverses zones de Premià de Dalt. El regidor de Tecnologies de la Informació (TIC), Antoni López Guillén, es va posar en contacte amb la Generalitat de Catalunya -que en té la competència- perquè revisés el reemissor que hi ha instal·lat al cementiri de Premià de Dalt. En principi fallaven dos paquets de canals, el 61 (TV3, 324...) i el 33 (8TV, Barça TV...).

Qualsevol novetat, anirem informant al web i a les xarxes socials municipals, Facebook i Twitter.

012 atenció ciutadana

Below Content Viewlet

Document Actions