Notícies

Navigation Bar

Humana lliura 20 bons d’ajuda a Premià de Dalt

L’Ajuntament els distribuirà entre persones amb pocs recursos econòmics. Valorats en 30 euros cadascun, es poden bescanviar a les botigues de la Fundació de roba de segona mà.

Above Content Body

Content Core

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha lliurat 20 bons d’ajuda a l’Ajuntament de Premià de Daltper a què els distribueixi entre veïns i veïnes amb dificultats econòmiques. Mariana Franzon, promotora nacional d’Humana, els ha lliurat a l’alcalde, Josep Triadó, i a la regidora de Serveis Socials, Magda Julià. La darrera ocasió en què Humana va lliurar-hi bons d’ajuda, es van distribuir a 13 famílies i va repercutir a 42 persones.

El Programa de Suport Social d’Humana reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de la roba i el calçat usats als municipis on és present, col·laborant en l’ajuda a col·lectius desafavorits. Els bons estan valorats en 30 euros cadascun i permeten adquirir gratuïtament roba a les botigues de moda sostenible que la Fundació té a Barcelona.

Humana gestiona el servei de recollida selectiva de tèxtil usat a Premià de Dalt. Els veïns i les veïnes poden dipositar als contenidors verds la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen per a donar-los una segona vida mitjançant la reutilització i el reciclatge. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

Sobre Humana Fundación Pueblo para Pueblo

Humana Fundación Pueblo para Pueblo promou des del 1987 la protecció del medi ambient a través de la reutilització del tèxtil i desenvolupa programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia així com de suport local al territori més proper. La Fundació duu a terme campanyes de sensibilització entorn de la importància de la reutilització i el reciclatge de tèxtil per a la protecció del medi ambient i com a font de recursos per a la cooperació als països del Sud. Té més de 550 empleats. Forma part de la Federació Humana People to People, que agrupa a organitzacions de 31 països.

Below Content Viewlet

Document Actions