Notícies

Navigation Bar

Horrorland posa a la venda les entrades per al seu 5è aniversari

Arrencarà el 12 d’octubre i s’estrenaran 2 haunted houses i una nova experiència extreme House +18.

Above Content Body

Content Core

Horrorland ja arrenca motors per celebrar el seu 5è aniversari. El parc del terror ubicat a les instal·lacions d’Illa Fantasia arrencarà la seva temporada el proper 12 d’octubre i s’allargarà fins al 18 de novembre. En aquesta edició, el complex d’oci ha decidit estendre el seu calendari d’obertura degut a l’èxit obtingut en edicions anteriors i la rapidesa amb què s’esgotaven les entrades disponibles.

Noves atraccions i experiències

En aquesta edició Horrorland presentarà dues noves Haunted House de gran format. A més a més, els visitants podran tornar a gaudir de l’aclamada experiència Extreme House +18  (atracció per a majors d’edat) que, com a cada temporada, presentarà una nova temàtica que fins al moment encara no s’ha desvelat.

Els espectacles, un altre tret diferencial d’Horrorland, també presentaran una nova cartellera. Es manté el musical en directe Eternal Live, considerat el millor espectacle en un Scream Park d’Europa 2022, atorgat per Scare Awards.

La zona de jocs també serà renovada i les emblemàtiques Haunted House Hell Cel i Motor Skills presentaran una versió 2.0. Complementarà la celebració del 5è aniversari un nou menú dins de l’oferta gastronòmica del parc i una innovadora experiència anomenada Sustomatón Experience que aconseguirà capturar la millor instantània terrorífica dels atrevits que vulguin viure aquesta aventura.

5 anys del primer scream park del sud d’Europa

Horrorland va ser el primer Scream Park que va obrir les seves portes al sud d’Europa l’any 2018 a Cercs. Després de 2 edicions, el complex d’oci centrat en el terror es va desplaçar a Illa Fantasia de la mà d’Horrorbox. Al llarg de totes les edicions, Horrorland ha rebut més de 85.000 visitants provinents de diferents part del món i s'ha convertit en un referent dins del sector del terror. Els 20 premis obtinguts avalen la qualitat i internacionalització del projecte.

Entrades a la venda

Les entrades per a aquesta temporada es podran adquirir a partir de 39€ al web https://www.horrorlandpark.com

Below Content Viewlet

Document Actions