Notícies

Navigation Bar

Horrorland arrenca temporada dijous 12 d'octubre

El complex del terror ja ha venut el 75% de les entrades i preveu rebre 28.000 visitants durant els 17 dies d'obertura

Above Content Body

Content Core

Tot apunt per donar el tret de sortida al 5è aniversari d’Horrorland. El parc del terror que aquest any celebra la seva cinquena edició estrenarà 3 atraccions, 3 espectacles de nova creació i diferents experiències de terror i adrenalina. La temporada arrencarà aquest dijous dia 12 d’octubre i s’allargarà fins el 18 de novembre. De moment ja s’han venut el 75% de les entrades disponibles i alguns dies el complex ja ha penjat el cartell de sold out.

Pirotècnia silenciosa i respectuosa amb l’entorn natural

Horrorland esdevindrà aquest any el primer parc d’Europa en utilitzar un tipus d’efectes pirotècnics de baixa intensitat acústica que permetrà que tots els visitants del parc puguin gaudir dels espectacles encara que alguns d’ells presentin hipersensibilitat sensorial. A part, el complex d’oci també ha volgut implantar aquest tipus de pirotècnia pensant amb el benestar animal i el respecte a l’entorn urbà.  David Moreno, director d’Horrorland ho explicava així: "nosaltres teníem un gosset i sabíem que ho passava mot malament quan sentia petards o sorolls forts. Havíem de trobar alguna solució com fos."

Durant la temporada passada ja es van fer diferents proves pilot testejant aquests sofisticats tipus d’artefactes que combinen la pirotècnia freda i eliminen les carcasses de gran calibre i impacte per tal d’aconseguir uns resultats aeris on predomina la llum i el color per sobre de l’impacte sonor. La tecnologia de dispar utilitzada també és diferent: s’utilitzen diferents plataformes petites de llançament distribuïdes en diferents zones del parc que mitjançant detonadors inalàmbrics permeten sincronitzar els efectes amb la música i ajustar les alçades i intensitats en funció de la proximitat amb el públic assistent. "L’any passat un visitant em va dir emocionat que era la primera vegada que podia gaudir d’un espectacle piromusical sense passar-ho malament per culpa del soroll. Sabíem que la inversió per aconseguir reduir els impactes sonors era molt alta per nosaltres però l’esforç valia la pena", recorda David Moreno.

La inversió total per implementar aquest nou tipus de pirotècnia a tots els espectacles del parc ha estat de 35.000€.

Below Content Viewlet

Document Actions