Notícies

Navigation Bar

Horari del consultori local Nucli antic de Premià de Dalt durant les festes de Nadal

El CAP Premià de Dalt - Víctor Català és el centre on es farà l'assistència de la població fins que el consultori reobri

Above Content Body

Content Core

El consultori local Cristòfol Ferrer, situat a a carretra d'Enllaç de Premià de Dalt, romandrà tancat durant les festes de Nadal. Concretament, del dilluns 18 de desembre de 2023 al divendres 12 de gener de 2024, ambdós inclosos.

El CAP Premià de Dalt - Victor Català (carrer Amèlia, 1 – Premià de Dalt | 93 752 44 54) és el centre on es centralitzarà l’assistència de la població del municipi fins que el consultori reobri. Aquest CAP manté el seu horari habitual durant tot el període de Nadal: de dilluns a divendres laborables de 8 a 20h.

A partir de les 20h, així com els caps de setmana i els dies festius, la població pot ser atesa:

  • Al CAP Premià de Mar (l'entrada per urgències és pel carrer de la Mercè, entre els carrers de la Plaça i Riera de Premià) quan s’activa com a dispositiu de Punt d’Atenció Continuada. De dilluns a divendres està obert de 20 a 8h, i els dissabtes, els diumenges i els festius, les 24 hores.

  • Al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Maresme (l'entrada és pel passatge d’Antoni Díaz Conde, cantonada Camí del Mig – Mataró). Els CUAP estan oberts les 24 hores els 365 dies de l’any.

També es pot trucar al 061 Salut Respon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, adreçaran a la persona al centre de salut més adient o bé activaran l’equip de professionals del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per donar l’atenció pertinent.

En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.

Recordem que la programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21 h, al telèfon 93 326 89 01. També per internet al portal web de Cita prèvia. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta.

 

Below Content Viewlet

Document Actions