Notícies

Navigation Bar

Horari d’estiu al Consultori mèdic de l’Enllaç

A partir de dilluns 11 de juliol i fins a primers de setembre

Above Content Body

Content Core

El Consultori local Nucli Urbà de Premià de Dalt modifica el seu horari d’obertura durant l’estiu. Concretament, del dilluns 11 de juliol al divendres 2 de setembre, ambdós inclosos, el centre obrirà de les 8 del matí a les 3 de la tarda.

Fora d’aquest horari, i per atencions que no puguin esperar, cal trucar al 061 Salut Respon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, us adreçaran al centre de salut més adient o bé activaran els professionals de salut del SEM per donar l’atenció pertinent. En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.

Cal recordar que la programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 326 89 01. També per internet al portal web de Cita prèvia. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta.

A l’àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l’Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d’atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l’ICS ofereixen assistència a més d'1.400.000 persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d’atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut. Al Maresme concretament l’ICS compta amb 12 equips d’atenció primària que atenen en 12 centres d’atenció primària i 12 consultoris locals.

 

 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions