Notícies

Navigation Bar

Francesc Ribas, de Can Puxic, flamant guanyador del premi PITA com a 'Jove Emprenedor Innovador'

En Francesc forma part d’una família de quatre generacions de pagesos

Above Content Body

Content Core

Francesc Ribas, de Can Puxic, a Premià de Dalt, ha estat el guanyador del premi PITA 2018 en la modalitat Jove Emprenedor Innovador per la producció de tomàquet de qualitat i proximitat tot l’any segons el Model 365, que permet allargar i augmentar la qualitat del cultiu.

Aquest premi vol distingir a les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l'empresa, orientades a millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses, mitjançant la innovació.


La dotació del premi és de 6.000 euros i una nominació de 2.000 euros per a cadascuna de les tres modalitats: empresa agrària, agroindústria i jove emprenedor/a.

La consellera d’Agricultura. Generalitat de Catalunya, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, va lliurar el passat 31 de gener, en el marc del Dia de la Innovació Alimentària, els Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) del 2017 i 2018 i els Premis Ruralapps 2018, en un acte celebrat a l'Auditori Josep Irla de la ciutat de Girona.

Moltes felicitats a totes les persones i empreses premiades i molt especialment a Can Puxic de Premià de Dalt!

Descarregueu-vos aquí l'entrevista que Rural Cat va fer a en Francesc Ribas.

 

 

Lliurament dels Premis PITA

Below Content Viewlet

Document Actions