Notícies

Navigation Bar

Flea Market Catalunya celebra una edició especial a Premià de Dalt

Aquest proper 15 i 16 de desembre arriba Flea Market Catalunya amb una edició especial de Nadal i amb la participació d’Eco Market, Kids Market i Store Market al Club de Tennis de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Dissabte i diumenge 15 i 16 de desembre, les inhstal·lacions del CKLub de Tennis Premià de Dalt esdevenen l'aparador del Flea Market Catalunya amb una edició especial de Nadal i amb la participació d’Eco Market, Kids Market i Store Market. Tot plegat al magnífic espai exterior del Club de Tenis de Premià de Dalt, fent d’això un esdeveniment imprescindible.

FLEA Market, intercanvi i segona mà

És un mercat al carrer on la gent ven i intercanvia productes de segona mà, com ara roba, accessoris, llibres i música en bon estat a preus raonables. El Flea té com a objectiu fomentar la cultura de la reutilització. Els objectes que tenim emmagatze- mats a casa, als quals donem poc o cap ús, poden fer molt de servei a una altra persona. La idea és que tant particulars com professionals del col·leccionisme o l’artesania, s’animin a muntar la seva parada per vendre i/o intercan- viar des de roba de segona mà, a manualitats, llibres o música, per exemple.

ECO Market, un mercat de productes bio i de proximitat

Moltes ciutats i municipis acullen aquest tipus de mercats regularment. A un ECO Market podreu trobar tot tipus de productes ecològics i/o de proximitat. Un mercat a peu de carrer on tot allò que sigui sostenible i ecològic hi té cabuda, des de productes d’alimentació, passant per cosmètica i moda, o fins hi tot energies renova- bles i altres innovacions.

KIDS Market, un mercat per a tota la família

Un mercat especialment pensat pels més petits de la família, on les parades estaran centrades en productes infantils i juvenils. Un espai per a tota

la família donant protagonisme als nens i nenes que ens vinguin a visitar.

STORE Market, el comerç surt al carrer

Gràcies a aquest mercat, donem l’oportunitat de que la botiga vagi més enllà dels seus límits i pugui tenir un espai extraordinari a peu de carrer. Una manera de trobar grans ofertes, descobrir noves marques i fer molta promoció del nostre negoci

Què es pot vendre o intercanviar?

Els articles que es podran intercanviar o vendre han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, el mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los, per tant han d'estar en unes bones condicions bàsiques.

Flea Market: productes de segona mà com roba, llibres, mobles, música, tecnologia, complements, col·leccions, etc.

Eco Market: productes ecològics o de proximitat com menjar, cosmètica natural, teràpies alternati- ves, energies sostenibles, productes per a la llar, etc.

Kids Market: productes infantils i juvenils com joguines, roba, mobles, noves tecnologies, serveis infantils, cursos i tallers, etc.
Store Market: qualsevol botiga de roba, mobles, tecnologia, cosmètica... o empresa de serveis com escoles, centres d’art, serveis per a la llar, estètica, etc.

A través dels webs anomenats a continuació, els interessats en participar podran inscriure’s sol·licitant una parada i donant una prèvia explicació de qui son i els productes que fan o volen vendre al mercat al qual desitjarien participar.

Flea Market – segona mà i artesania per a particulars i professionals

Eco Market – productes ecològics i/o de proximi- tat, artesans professionals

Kids Market – productes infantils, juvenils i/o per a tota la família

Store Market – per a botigues i empreses de tota mena

La resta d’indicacions de muntatge i altres detalls es donaran un cop es sol·liciti informació.

Animeu-vos a participar en aquesta edició especial de Nadal del Flea Market Catalunya al complet. Recordeu, al Club de Tennis de Premià de Dalt els dies 15 i 16 de desembre.

Below Content Viewlet

Document Actions