Fins al 30 de novembre, els bolets són els protagonistes de la gastronomia maresmenca
Above Content Body
Content Core
Premià de Dalt és un dels dinou municipis del Maresme que enguany participa a les Jornades Gastronòmiques del Bolet, tot un esdeveniment que gira al voltant d'aquesta peça tan arrelada a la nostra cuina de tardor com és el bolet. Les jornades les organitzen el Consell Comarcal del Maresme, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i la Xarxa de Productes de la Terra - Maresme, amb la col·laboració de dinou ajuntaments de la comarca i el suport de la Diputació de Barcelona, Enoturisme Alella, Gremi d'Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme i el Consorci per a la Normalització Lingüística.
Cinc restaurants de Premià de Dalt ofereixen menús amb el bolet com a ingredient destacat:
- Restaurant Can Martí
Menú Can Martí
Fitxer: menu_CANMARTI.pdf
Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 332,09 kB - La Piazza de Dalt
Menú La Piazza de Dalt
Fitxer: menA__LAPIAZZADEDALT.pdf
Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 328,29 kB - Milios CRPD
Menú MILIOS CRPD
Fitxer: menA__MILIOSCRPD.pdf
Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 330,18 kB - Restaurant Sant Antoni
Menú Sant Antoni
Fitxer: menA__restaurant_sant_antoni.pdf
Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 328,11 kB - Restaurant Sant Jaume
Menú Sant Jaume
Fitxer: menA__restaurant_santjaume.pdf
Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 327,96 kB
Consulteu el programa de les Jornades en aquest document:
Programa de les Jornades Fitxer: Bolet15_FINAL_web.pdf Format: Acrobat-PDF |
A banda, l'entitat Tocats pel Bolet -amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt i la col·laboració de diverses empreses i establiments comercials- organitza la XIX Mostra i Tast de Bolets, al pati de la Societat Cultural Sant Jaume.
XIX Mostra de Bolets
Dissabte 7 i diumenge 8 de novembre
De 12 a 20 hores a la Sala de l'Orfeó de la Societat Cultural Sant Jaume.
Tast de Bolets
Dissabte, de 12.00 a 14.00 h i de 19.00 a 21.00 h
Diumenge, de 12.00 a 14.00 h