Notícies

Navigation Bar

Fins al 30 de novembre, els bolets són els protagonistes de la gastronomia maresmenca

Premià de Dalt, un dels municipis que participa a les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Bolet al Maresme 2015

Above Content Body

Content Core

Imatge gràfica de les JOrnades del Bolet 2015Premià de Dalt és un dels dinou municipis del Maresme que enguany participa a les Jornades Gastronòmiques del Bolet, tot un esdeveniment que gira al voltant d'aquesta peça tan arrelada a la nostra cuina de tardor com és el bolet. Les jornades les organitzen el Consell Comarcal del Maresme, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i la Xarxa de Productes de la Terra - Maresme, amb la col·laboració de dinou ajuntaments de la comarca i el suport de la Diputació de Barcelona, Enoturisme Alella, Gremi d'Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Cinc restaurants de Premià de Dalt ofereixen menús amb el bolet com a ingredient destacat:

Consulteu el programa de les Jornades en aquest document:

Programa de les Jornades

Programa de les Jornades

Fitxer: Bolet15_FINAL_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 2 MB

Cartell de la XIX Mostra de Bolets (7 i 8 de novembre) - Imatge inexistentA banda, l'entitat Tocats pel Bolet -amb el suport de l'Ajuntament de Premià de Dalt i la col·laboració de diverses empreses i establiments comercials- organitza la XIX Mostra i Tast de Bolets, al pati de la Societat Cultural Sant Jaume.

XIX Mostra de Bolets

Dissabte 7 i diumenge 8 de novembre

De 12 a 20 hores a la Sala de l'Orfeó de la Societat Cultural Sant Jaume.

Tast de Bolets

Dissabte, de 12.00 a 14.00 h i de 19.00 a 21.00 h

Diumenge, de 12.00 a 14.00 h

XIX Mostra de Bolets a Premià de Dalt

Any 2012

Mostra de bolets

Below Content Viewlet

Document Actions