Notícies

Navigation Bar

Fins al 26 de maig, presincripcions obertes a l'Estiu Jove 2022

Hi ha 20 places disponibles. Si hi ha major demanda, es farà un sorteig públic per atorgar-les.

Above Content Body

Content Core

S'acosta l'estiu i la regidoria de Joventut obre el termini de preinscripcions a l'Estiu Jove, el Casal d'Estiu per a joves de 12 a 16 anys que estan cursant l'ESO, que fa 10 anys té lloc a Premià de Dalt. L'Estiu Jove 2022 es farà de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, del 4 al 29 de juliol. 

Quins són els objectius d'aquest casal?

  • Proporcionar un espai de relació als nois/es de 12 a 16 anys, mitjançant la participació en activitats lúdiques i educatives durant el període de vacances.
  • Consolidar un programa de dinamització juvenil que ofereixi un alternativa jove durant el mes de juliol, donant resposta la manca d’activitats adreçades a joves a partir de 12 anys.
  • Afavorir un espai estable de trobada i interrelació, que afavoreixi el desenvolupament socioeducatiu i personal dels jover participants.

La preinscripció és obligatòria per a la participació en el procés d’assignació de places, sense que aquest fet garanteixi la seva obtenció. Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds (de l'1 a l'11 de juny), aquestes es classificaran entre les que corresponguin a joves empadronats a Premià de Dalt i joves no empadronats al municipi. En el cas que la demanda de places sigui major que l’oferta, es realitzarà un sorteig en el que tenen prioritat els joves empadronats a Premià de Dalt.

Els joves que tinguin plaça atorgada en tindran coneixement mitjançant la llista que es publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament de Premià de Dalt, on hi constarà el DNI/NIE del pare/mare/tutor legal, amb les posicions quarta a setena del document d’identificació, i les inicials del nom i cognoms de la persona jove.

El sorteig es farà el 27 de maig a les 12 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, per formalitzar el nombre de places cobertes a l’Estiu Jve 2022.


 

Bases sorteig Estiu Jove 2022

Below Content Viewlet

Document Actions