Notícies

Navigation Bar

FestiHumor2016, la nova proposta cultural de Premià de Dalt dedicada a l'art de l´Humor

Tres actuacions al Teatre de Sant Jaume, del 29 al 31 de gener, a les 22.00 hores

Above Content Body

Content Core

a Wishb vocalLos ExcéntricosAdreçades a tots els públics, la primera d'elles a partir de 10 anys,  les tres propostes de la Regidora de Cultura i Arts Escèniques, Emma Escolano, ens acosten al teatre d’humor. Concretament, al teatre gestual, a la música i al circ.

Divendres 29 de gener s’aixecarà el teló La primera d’elles és una mostra de teatre d’humor gestual  amb clowns. Concretament, l’obra és “a Wish”, amb Carlo-Mô & Mr. Di. Un somni, un desig, l’espera, l’avorriment, l’oportunitat... És la història de dos pallassos i s’adreça al públic a partir de 10 anys.

Dissabte 30 de gener serà el torn de la música amb “Diversiones originales” a càrrec del grup “b vocal”, una formació vocal espanyola, de reconeixement internacional, que barreja a la perfecció l’humor i la música a capella.

Finalment, diumenge 31 de gener el festival d’humor es tancarà amb un trio espectacular de malabaristes, músics i comediants, autèntics defensors de l’art del clown i que porten trenta anys de trajectòria. Es tracta de la companyia de circ “Los Excéntricos” que ens enamoraran amb el seu espectacle “The Melting Pot Pourri”.

Les entrades les podeu comprar a taquilla, al preu de 12€, i de forma anticipada a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i a través del web de atrápalo (10€). L’abonament pels tres espectacles té un preu de 25€.

Festivalet d'Humor

Festivalet d'Humor

Fitxer: festivalet_d_humor_2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 2,18 MB

Below Content Viewlet

Document Actions