Notícies

Navigation Bar

Fem cadena, un nou projecte comarcal per al col·lectiu jove

És un projecte d’intervenció socioeducativa que s’adreça a joves que estan fora dels circuits de formació reglada i/o ocupacional i que, a nivell professional, els està essent complicat inserir-se al mercat de treball.

Above Content Body

Content Core

Fem Cadena es fonamenta en una formació especialitzada al voltant de la bicicleta que es combina en diversos blocs formatius amb sessions teorico-pràctiques presencials i online sobre competències bàsiques i transversals, per a facilitar l’activació i el descobriment de diferents itineraris formatius i laborals per part dels i les participants, tot millorant la seva ocupabilitat.

El procés de preinscripció finalitza el divendres 5 de març de 2021. A partir d'aquí s'iniciarà el procés de selecció dels i les joves participants.

El programa s’inicia el proper 7 d’abril i està previst que finalitzi el 23 de juliol. En els documents adjunts (cartell i tríptic) trobareu, entre d'altres, el detall dels continguts i els requisits que han de complir els i les joves que hi vulguin prendre part.

Requisits per participar-hi

Persona jove d’entre 16 i 21 anys, sense formació professionalitzadora en curs, interessada en el món de la bicicleta, amb motivació i compromís d’assistència a la totalitat de la formació i indispensable i saber muntar en bici.

Un cop tancat el procés de pre-inscripció, es citarà a les persones joves a una entrevista de selecció, ja que les places són limitades.

“Fem cadena” és un projecte impulsat conjuntament pel Servei Comarcal de Joventut i l’Equip de Dinamitzadors Cívics per a l’Emancipació Juvenil del Servei de Ciutadania i Immigració i del Programa de Referents d’Ocupació Juvenil del Maresme.

Els joves que tinguin interès en participar-hi, poden fer la sol·licitud omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç.


 

Tríptic 'Fem cadena'

Below Content Viewlet

Document Actions