Notícies

Navigation Bar

Extingit l'incendi que dimarts tarda va afectar la sala de màquines d'un supermercat al barri Santa Anna - Tió de Premià de Dalt

17 dotacions de Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, Policia Local i SEM s'hi van desplaçar ràpidament

Above Content Body

Content Core

Sala màquinesL’incendi que va afectar dimarts a la tarda la sala de màquines del supermercat Condis de Premià de Dalt està a hores d’ara totalment extingit. El foc va cremar la sala tècnica d’aquest local comercial situat al barri Santa Anna - Tió, que es troba a la planta -1 de l’aparcament subterrani que comparteixen el supermercat i les diferents escales de l’edifici on s’ubica el comerç, al carrer Mossèn Jacint Verdaguer i plaça Mil·lenari.
 
Els Bombers de la Generalitat, que hi van treballar amb 17 dotacions, van evacuar l’única persona que hi havia en aquells moments dins l’aparcament, un home que havia inhalat fum -treballador de l'empresa municipal La Pinassa- el qual va ser traslladat a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. També una veïna d’un dels pisos superiors va haver de ser traslladada a un centre sanitari per ser atesa igualment d’una intoxicació per inhalació de fum.
 
Com a mesura preventiva, es van evacuar els veïns de 6 escales i també es van mantenir confinats dintre les seves cases els d’uns altres 4 blocs. Ahir l vespre, però, totes les persones ja havien tornat als seus domicilis i s’havia aixecat l’ordre de confinament.

El foc es va declarar passades les 4 de la tarda del dimarts 12 de juny, a la sala de màquines del supermercat Condis situada dins de l’aparcament soterrani de la plaça Mil·lenari, a sota del centre comercial. El regidor de Via Pública, Antoni López Guillén, explicava al lloc dels fets que "el quadre elèctric es troba al costat del forat de l’escala i de l’ascensor que condueix a l’aparcament, un espai que hauria actuat com a xemeneia omplint de fum l’aparcament".

Tot i que l’estructura de l’aparcament i del supermercat no han quedat afectades, el local comercial ha quedat absolutament inutilitzat donada la intensa fumera que ha afectat l’interior del local. L’incendi de la sala tècnica també n’ha inutilitzat les cambres frigorífiques. Les causes de l’incendi encara no s’han determinat, segons informa el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya.

Plaça Mil·lenari          Desplegament efectius emergència          Incendi plaça Mil·lenari

Below Content Viewlet

Document Actions