Notícies

Navigation Bar

Estrenem nou web municipal

Premià de Dalt estrena una nova pàgina web institucional amb més funcionalitats, més accessible i orientada als usuaris.

Above Content Body

Content Core

Renovació web municipalL'Ajuntament manté el mateix domini www.premiadedalt.cat  i presenta un disseny i continguts totalment renovats, amb una nova estructura per tal de facilitar l'accés de la ciutadania a la informació i als serveis i equipaments municipals, apostant alhora per la transparència i el govern obert i amb l’objectiu de promocionar el municipi i els seus atractius.

Els menús també s’han simplificat per a trobar la informació desitjada amb el mínim de clics possibles. L’objectiu és que navegar pel portal i trobar-hi el que busquem sigui molt més fàcil, ràpid i còmode a partir d’ara. I, a banda, s’ha inclòs un apartat nou “Visita’ns” que conté tota la informació necessària per als visitants del nostre municipi que desitgin informació detallada de tot el que poden trobar-hi, des d’allotjament i restauració fins a rutes a realitzar, indrets per visitar, etc.

Below Content Viewlet

Document Actions