Notícies

Navigation Bar

'Estiu en Marxa 2020’, el casal d’estiu per a infants i joves de Premià de Dalt

Malgrat les incerteses del moment generades per la crisi del Coronavirus i l’estat d’alarma decretat, la regidoria de Joventut està treballant en l’organització de l’Estiu en Marxa 2020 amb el proveïdor habitual, l’associació Dinàmic, i el format tradicional dels darrers anys

Above Content Body

Content Core

L’oferta d’activitats del casal d’estiu de Premià de Dalt, l’Estiu en Marxa, està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. Tanmateix, des de l’Ajuntament de Premià de Dalt apostem pel casal d’estiu com a una eina per a què els nens i nenes de l’escola puguin gaudir d’un estiu on poder començar a re-emprendre el seu dia a dia i viure’l plenament, des del lleure, el joc, la recreació i acompanyats i acompanyades d’un equip preparat per aquest bonic repte i per acompanyar-los emocionalment en tot el que els calgui.

Així, volem assegurar  que durant el període d’estiu tots els infants i joves del municipi tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per l’entitat Dinàmic, l’Estiu en Marxa.

Aquest suport permet a infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat i amb totes les mesures de protecció i higiene necessàries. L’Ajuntament posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible i amb garanties de confiança per a totes les famílies de Premià de Dalt i, alhora, es facilitarà tot el procés d’inscripció a través de la pàgina web de Dinàmic.

Enguany, davant la situació d’excepcionalitat provocada per la COVID 19, estem en contacte permanent amb Dinàmic per tal d’oferir el format de casal d’estiu més adequat, seguint fil per randa els protocols i mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries a fi d’oferir als vostres fills i filles un espai de qualitat, confiança i diversió.

De seguida que l'emergència sanitària de la Covid-19 (i la publicació de possible normativa que pugui condicionar-ne l'organització i el desenvolupament) ho permeti, publicarem les dades i dates sobre l’Estiu en Marxa 2020.

Us mantindrem informats/des tant pel web com per les xarxes socials municipals i us animem a participar totes juntes i fer que aquest estiu sigui especial pels i les més petites de la casa!!

Estigueu atents i atentes a les novetats que, en breu, publicarem!


 

Inscripcions a l'Estiu en Marxa 2020 

Below Content Viewlet

Document Actions