Notícies

Navigation Bar

Esportistes i entitats locals se sumen a la Cursa Inclusiva Sumant Capacitats de Premià de Dalt

La Cursa, la tercera que hi ha al món, està apadrinada pels campions de curses de muntanya Kilian Jormet i Núria Picas

Above Content Body

Content Core

Cartell de la cursaAquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Premià de Dalt la presentació d’aquesta cursa oberta a tothom, incloses les persones sordes, cegues, amb dificultats de mobilitat, intel•lectuals i/o mentals, i persones  grans, que es farà dissabte 15 de novembre des de la substació de Sant Mateu.

Han acompanyat a l’alcalde, Josep Triadó, representants de les entitats esportives del poble així com esportistes individuals com ara l’Albert Ferrer “Chapi”, Julio Salinas, Iván López, César Cañas, Carla Alocén, Oriol Domènech, etc.

L'Anna i en Marc Vives, de la Fundació Itinerarium, entitatat que organitza la cursa, l'Eduard Jornet -pare d'en Kilian Jornet- i l'alcalde, Josep Triadó, han explciat a les entitats i esportistes del poble en què consistirà la cursa i el circuit, el qual es quedarà fixe a Premià de Dalt i que unirà, en tres trams, la subestació elèctrica de Sant Mateu amb la Torre d'en Baldiri.

Les inscripcions s’han de fer a través del web de l'Anna Vives. A un preu de 10€, tots els diners recaptats es destinaran a la comrpa d'una cadira de rodes adaptada. Els nens i nenes de fins a 12 anys no han de pagar inscripció, però sí que l'han de formalitzar a la mateixa pàgina web.

Eduard Jornet, Julio Salinas, Anna VIces i Chapi Ferrer   Grup d'esportistes i entiatts esportives que se sumen a la Cursa   Presentació de la 3a Cursa Sumant Capacitats

Below Content Viewlet

Document Actions