Notícies

Navigation Bar

Canvis en diverses bateries de contenidors de residus

Se'n traslladen algunes i se'n crea una de nova. L'acció afecta diverses zones de Premià de Dalt.

Above Content Body

Content Core

L’Ajuntament de Premià de Dalt trasllada els contenidors que actualment hi ha davant del Pavelló poliesportiu municipal, al passeig de Can Balet, i els trasllada al carrer Vogi, en el tram comprès entre el carrer dels Arbres i el torrent Mateu Mas, reforçant la bateria ja existent de cinc fraccions. Amb aquesta actuació el consistori vol  d’una banda acabar amb els reiterats abocaments que pateixen els contenidors en qüestió i de l’altra, guanyar més places d’aparcament per a les persones usuàries d'aquest equipament esportiu.

Més canvis i nova bateria

També s’eliminen dues bateries de contenidors més. Una la situada al carrer Can Verboom/carretera de Premià de Dalt, la qual es trasllada a l’inici de la carretera dels Sis Pobles; i la segona, situada fins ara a la cruïlla entre la Riereta i el torrent Fontsana, es desplaça a la ja existent a la Riereta/plaça Canigó.

Finalment, s’instal·len nous contenidors a la Riera de Sant Pere, a l’espai de Can Verboom, per donar servei als habitatges recent construïts en aquesta zona i que estan situats a tocar del camí de l’Empedrat.

Below Content Viewlet

Document Actions