Notícies

Navigation Bar

Es prorroguen les mesures contra la COVID-19 fins al 9 d'abril

Els pacients de la tercera onada a les UCI són més grans que els de la segona, hi passen més dies i requereixen més traqueotomies.

Above Content Body

Content Core

El Govern de Catalunya ha decidit prorrogar fins al 9 d’abril inclòs, les mesures actuals per frenar la propagació de la pandèmia contra la COVID-19. Això vol dir que es mantén el toc de queda a les 22 hores i el confinament perimetral de Catalunya, alhora que es permet la mobilitat per tot Catalunya amb la bombolla de convivència.

S’està iniciant un tímid creixement del nombre de contagis diaris. En aquest context, preocupa l’augment de la mobilitat registrat el cap de setmana passat que se situa en valors propers a finals de l’estiu passat i la situació d’estancament de les persones ingressades a les unitats de crítics.

Els pacients de la tercera onada a les UCI són més grans que els de la segona onada, hi passen més dies i requereixen més traqueotomies. Tenen de mitjana al voltant dels 65 anys mentre que a la segona era de 63.

Limitació de les reunions a sis persones

D’acord a la normativa estatal, a partir del dia 26 de març les reunions o trobades familiars es limiten a un màxim de 6 persones en espais públics a l’aire lliure, i de 4 persones en espais públics tancats llevat de persones convivents.

En espais privats s’han de limitar a convivents.

 


 

Certificat autoresponsable de desplaçament

FAQs

Below Content Viewlet

Document Actions