Notícies

Navigation Bar

Es programen dues xerrades sobre itineraris educatius

Una per a famílies amb joves que acaben l'ESO i l'altra per a professionals, tutors i orientadors

Above Content Body

Content Core

La primera d'elles arriba dimarts 14 de novembre, a les 18.30 h, i duu com a títol "Itineraris educatius després de l'ESO i paper clau de les famílies". Es tracta d'una activitat adreçada a famílies amb joves que acaben l’ESO amb l’objectiu d’informar-los sobre els diferents itineraris educatius existents, presentar les variables a tenir en compte en la tria de l’itinerari educatiu i incidir en la importància de l’acompanyament familiar en la transició dels joves.

La segona xerrada, "Paper clau dels professionals en l'acompanyament en la transició després de l'ESO" és per a professionals, tutors i orientadors implicats en la transició dels joves amb l'objectiu d'oferir eines per acompanyar l'alumnat en la primera tria d'itinerari educatiu tenint en compte la situació de canvis constants. Aquesta segona activitat tindrà lloc el dimecres 22 de novembre a les 16.30 h.

Les activitats les organitzen les regidories d'Educació, Joventut, Acció Social i Ocupació, DE'P Institut, PIJ La Fletxa i la Diputació de Barcelona. 

Recurs de la Diputació de Barcelona

És un recurs inclòs al seu Catàleg de Serveis 2023 que consisteix en la realització d’activitats d’orientació educativa per complementar les programacions de les fires i les jornades d’orientació que organitzen els ens locals de la demarcacióamb l'objectiu d'informar i facilitar la presa de decisions i d’aquesta manera, afavorir la continuïtat cap als estudis postobligatoris.

Les activitats es concreten en xerrades d’orientació conduïdes per persones expertes i s’ofereixen amb la voluntat d’enfortir la tasca orientadora duta a terme als centres. Ambdues xerrades es fan a través de vídeo trucada i les persones interessades s'hi han d'inscriure per WhatsApp al telèfon 670 750 284.

El recurs atorgat es complementa amb xerrades sobre competències a 3r d'ESO de l'IE Santa Anna i a 4t de l'INS Valerià Pujol i Bosch que es faran el 17 i el 22 de novembre, respectivament.

 

Below Content Viewlet

Document Actions