Notícies

Navigation Bar

Enxampats diversos joves a punt de cremar un contenidor

S’ha instruït el corresponent atestat policial davant els fets ocorreguts, amb coneixement a la Fiscalia de Menors

Above Content Body

Content Core

La Policia Local de Premià de Dalt va enxampar un grup de quatre joves menors d’edat que es disposava a cremar un contenidor de residus, concretament de paper, a la zona de l’Institut Valerià Pujol i Bosch. Els fets van succeir el divendres 5 de juliol al voltant de les 23.00 hores.

Des de la revetlla de Sant Joan i durant les diferents nits de Festa Major ha hagut un increment de conductes incíviques a Premià de Dalt, entre les que destaquen la crema de contenidors i danys diversos a mobiliari urbà. Només durant la nit de Sant Joan es van cremar dotze contenidors al poble (6 de cartró, 2 de rebuig, 3 d’envasos lleugers i 1 de vidre) la reposició dels quals ha tingut un cost de 3.363 euros.

Per aquest motiu la Policia Local de Premià de Dalt va posar en marxa un dispositiu específic amb l’objectiu de detenir les persones autores d’aquests comportaments incívics.

S’ha instruït el corresponent atestat policial davant els fets ocorreguts, amb coneixement a la Fiscalia de Menors. Els quatre joves van ser lliurats a les seves respectives famílies, després d’informar-les del succeït.

L'alcalde, Josep Triadó, va especial èmfasi en "tolerància zero amb els robatoris, l'incivisme, els actes vandàlics i en malmetre un espai urbà que és de tots nosaltres", i afegeix, "per tant, dedicarem tots els nostres esforços a combatre-ho perquè volem un Premià de Dalt segur, cívic i respectuós amb els béns públics i privats".

La Policia Local de Premià de DAlt manté activat el dispositiu perquè sospita que pot haver un segon grup de joves que es dedica a incendiar contenidors i malmetre el mobiliari urbà.

Davant qualsevol conducta incívica, truqueu a la Policia Local de Premià de Dalt al telèfon 93 693 15 00. Gràcies per la vostra col·laboració!

    

  

Below Content Viewlet

Document Actions