Notícies

Navigation Bar

Entrades gairebé exhaurides pel concert d'aquesta nit amb Andrea Motis&Joan Chamorro Group

Above Content Body

Content Core

Segons informa el Servei de Cultura, a hores d'ara ja s'han venut 525 entrades pel segon concert del festival Jazz en la Nit, i només en queden 75 que es podran adquirir aquest vespre a taquilla.

Mentre duri Jazz en la Nit, l'exposició temporal que acull el Museu de Premià de Dalt "Art i Guerra" es podrà visitar també en l'horari del festival.

 A banda, la programació disposa de ludoteca i servei de bar (1,45h abans de cada concert ja funciona).

 

Andrea Motis i Joan Chamorro són considerats la revelació del jazz català.

La primera vegada que escoltes l'Andrea Motis et quedes meravellat. Alguns dels seus vídeos superen les 200.000 reproduccions en el YouTube. Aquesta jove artista canta amb una personalitat que no es veia en anys, encara que també toca el saxo i la trompeta.

D'això, en té gran part de responsabilitat el seu mentor, Joan Chamorro. El treball que està fent aquest veterà del jazz català des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa, és sensacional. La seva trajectòria com a saxofonista (entre altres instruments) és tan brillant i dilatada que seria inútil intentar glossar-la en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, The Manhattan Transfer, Stevie Wonder... L'elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant.

Molt ben acompanyats per Josep Traver a la guitarra i altres cordes, Ignasi Terraza al piano i Esteve Pi a la bateria, tindrem la sort de presenciar qui en breu figurarà en els cartells dels grans festivals de jazz europeus.


foto 1   foto 4  foto 3   

Formació:

Andrea Motis, veu, trompeta i saxo

Joan Chamorro, contrabaix i saxo  

Ignasi Terraza, piano

Josep Traver, guitarra

Esteve Pi, bateria                

Below Content Viewlet

Document Actions