Notícies

Navigation Bar

Entra en funcionament el 061 CatSalut Respon, el telèfon de Salut de Catalunya

És el resultat de la suma del servei Sanitat Respon i del 061, amb l´objectiu d´optimitzar els recursos i millorar l´eficàcia

Above Content Body

Content Core

Salut responAquest número donarà atenció telefònica les 24 hores els 365 dies de l’any i atendrà totes les demandes de Salut, tant urgents com d’informació. Com sempre, en cas d’emergència cal trucar al 112. Per a la resta de temes de Salut, cal adreçar-se al 061 CatSalut Respon. El 061 CatSalut Respon neix amb l'objectiu d'apropar la salut al ciutadà i de convertir-se en la porta d'entrada telefònica al sistema de salut que l'asseguradora pública de Catalunya posa a la seva disposició. Un dels objectius del Pla de salut 2011-2015 és que la ciutadania conegui el paper del Servei Català de la Salut com a asseguradora pública.

El telèfon de Salut de Catalunya funciona les 24 hores els 365 dies de l'any, i compta amb els més de 200 professionals que fins ara desenvolupaven la seva tasca a Sanitat Respon i al 061 (professionals mèdics, d'infermeria i teleoperadors), que resolen tots els temes de salut que no són emergències, des de la renovació de la targeta sanitària fins a donar orientacions de com s'ha de tractar la febre d'un nadó, fins a un dubte en l'administració de la medicació o qualsevol altre problema de salut.

Actualment el servei atén prop de 6.000 trucades al dia, de les quals el 56% són resoltes telefònicament i el 44% generen una mobilització d'un recurs sanitari quan és necessari (metge a domicili, ambulància o helicòpter medicalitzat).

CITA PRÈVIA
El telèfon 902 111 444 serà el número que caldrà utilitzar, a partir d'ara, per programar la cita prèvia per als serveis de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia i treball social de l'Institut Català de la Salut.

Descarregueu-vos en aquest arxiu adjunt la CARTERA DE SERVEIS DEL 061.


Below Content Viewlet

Document Actions