Notícies

Navigation Bar

Enllestida la nova pavimentació del carrer de la Cisa

Un cop s'instal·li el nou mobiliari urbà per assolir una major pacificació i Fecsa-Endesa executi les tasques que té pendents en el cablejat, el carrer s'obrirà de nou al trànsit rodat

Above Content Body

Content Core

L'actuació prevista en aquesta via tan emblemàtica del nucli antic de Premià de Dalt encara no ha acabat. A part de la renovació del paviment i del clavegueram, ja executats, un cop pavimentat cal instal·lar elements de mobiliari urbà per a pacificar-lo i també resten pendents actuacions de Fecsa-Endesa per a ocultar els cables de subministrament elèctric i treure les 'palometes' que avui són a les façanes d'algunes cases.

Les obres s'estan executant al tram comprès entre el torrent de Can Pau Manent i el carrer de Sant Josep seguint el mateix criteri de reubanització que es va dur a terme al tram comprès entre la Riera de Sant Pere i el torrent de Can Pau Manent.

Ja s'han renovat els serveis actuals soterrats, és a dir la xarxa de clavegueram i aigua, i se n’instal·laran de nous com una conducció per a les aigües pluvials, i “daus” d’instal·lacions per a futurs passos de telecomunicacions. També s'ha renovat l’enllumenat públic, amb punts de llum clàssics adossats a façana.

En superfície s’han eliminat les barreres arquitectòniques, amb voreres i calçada al mateix nivell. 

Les obres tenen un import total de 290.000 euros.

Pendent el nou mobiliari urbà per a consolidar la pacificació Les properes setmanes el carrer de la Cisa seguirà tancat a la circulació de vehicles i al setembre, un cop col·locat el mobiliari urbà que ajudi a disminuir la velocitat dels vehicles que hi han de circular i Fecsa-Endesa faci les tasques que té pendents, s'obrirà de nou al trànsit amb una nova imatge.

   

Below Content Viewlet

Document Actions