Notícies

Navigation Bar

En marxa una campanya de recollida de medicaments per als animals del CAAD Maresme

Above Content Body

Content Core

ACAAD MaresmeL'Associació d'Amics del Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme (ACAAD) està duent a terme una campanya de recollida de medicaments i material veterinari per als animals que hi ha acollits al Centre. L'entitat, que col·labora altruistament en el benestar dels gossos i gats que es troben a les instal·lacions d'Argentona, fa una crida perquè no es llencin els medicaments no caducats ja que poden ser de molta utilitat.

Les persones que tinguin a casa medicaments veterinaris de gos i/o gat i medicaments de persones (antibiòtics, protectors gàstrics o pomades) i no els necessitin els poden portar al CAAD Maresme, on seran de molta ajuda per als tractaments que han de seguir alguns dels animals acollits en aquest Centre. A més de medicaments, també es recullen gasses i guants de làtex.

Les persones que vulguin col·laborar en aquesta campanya poden portar els material directament al CAAD (situat darrera el cementiri d'Argentona). Si és fora de l'horari d'atenció al públic, el material es pot dipositar a la bústia vermella que hi ha a l'entrada de l'edifici.

El CAAD Maresme és un centre d'acollida d'animals abandonats que gestiona el Consell Comarcal. La seva finalitat és fomentar l'adopció de les mascotes que d'una manera irresponsable han estat abadonades pels seus propietaris. Mentre no es troben fámílies d'acollida, els animals es mantenen al Centre on se'ls intenta donar una qualitat de vida acceptable.

Below Content Viewlet

Document Actions