Notícies

Navigation Bar

En marxa les obres de restauració del Santuari de la Cisa

Above Content Body

Content Core

Obres a la Cisa 2 El passat 18 de juliol, al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume, es presentaven al públic les obres de remodelació del Santuari de la Mare de Déu de la Cisa, un projecte del reconegut arquitecte Jordi Bonet, director de les obres del temple de la Sagrada Família. L'acte el van presentar mossèn Colomer, Jordi Bonet i el portaveu del Consell Parroquial, Manel Rodríguez.

Amb motiu de la celebració dels 250 anys de la nova capella l'any vinent, s'està edificant la façana migdia –que dóna a mar-, acabant així una obra que probablement es va interrompre per l´incendi patit l´any 1713. Les obres proporcionaran dues grans sales per a les accions pastorals de l'Arxiprestat i la parròquia.
El Santuari de la Cisa pertany a la parròquia de Sant Pere i dóna nom a l'arxiprestat dels pobles del Baix Maresme: Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. La voluntat del Consell Parroquial és fer de la Cisa un referent espiritual i pastoral per a la comarca del Maresme.

La remodelació del Santuari costa 346.942,49€. S´ha iniciat una campanya de captació de fons per assolir els 191.472,49€ que falten per a finalitzar les obres sota el titol “... tots som la Cisa, col·labora!”

Below Content Viewlet

Document Actions