Notícies

Navigation Bar

En marxa l'enquesta de salut de Premià de Dalt

Es tracta d'una diagnosi de salut del municipi amb l’objectiu de conèixer amb profunditat i de manera objectiva l’estat de salut de la seva gent

Above Content Body

Content Core

Des de la Regidoria de Salut estem treballant en una Diagnosi de salut del municipi amb l’objectiu de conèixer amb profunditat i de manera objectiva l’estat de salut de Premià de Dalt i la seva gent i, així, poder adaptar la planificació i actuacions en matèria de salut a les necessitats reals de la població.

Per aconseguir-ho analitzarem dades de diverses fonts, però el més important és conèixer de primera mà com és la salut dels veïns i veïnes de Premià de Dalt: què ens preocupa, què necessitem i com percebem la salut del municipi.

Per aquest motiu, us demanem que participeu responent aquesta enquesta. Amb les vostres respostes podrem conèixer quin és l’estat de salut general de les persones, identificar els hàbits i estils de vida personals i les característiques del municipi que més influeixen, positivament o negativament, en la salut.

Les respostes són totalment anònimes, i les dades només s’utilitzaran de forma agrupada per fer aquesta diagnosi. Necessitaràs uns 25 minuts per omplir l’enquesta.

La data límit per a respondre l'enquesta és el 18 de desembre de 2022.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Below Content Viewlet

Document Actions