Notícies

Navigation Bar

En marxa el Bus Nit Premià de Dalt!

Les nits de divendres i dissabte farà el viatge d'anada i tornada a Mataró

Above Content Body

Content Core

Logotip CocoaL'Ajuntament comença un nou servei de transport nocturn pensat perquè els joves puguin anar a la zona d'oci del Pla d'en Boet. Aquest servei té una periodicitat setmanal, per tant, cada divendres i dissabte a partir de les 23.00 h hi haurà un autobús entre diferents barris de Premià de Dalt i Mataró (al Pla d'en Boet). La tornada des de Mataró a Premià de Dalt serà a els divendres a les 04.30 h i els dissabtes a les 06.00 h.

El viatge inicial serà divendres 17 de juliol i per ser el primer, no es cobrarà el servei. A partir de dissabte 18 de juliol, el preu serà la tarifa i abonaments vigents de l'ATM.

El Bus Nit de Premià de Dalt és una prova pilot -del 17 de juliol al 17 d'octubre- que té per objectiu promoure els desplaçaments a la zona d'oci de la capital del Maresme amb seguretat. A més, els joves que viatgin amb el Bus Nit tindran accés preferent a la discoteca Cocoa, evitant així les nombroses cues. Concretament, aquesta iniciativa, en col·laboració amb aquesta discoteca, s'impulsa per evitar accidents de trànsit, oferir una alternativa al cotxe o la moto i donar un servei a tots aquells joves que no tenen mitjà de transport per fer els freqüents desplaçaments cap a Mataró.

bus nit correcte

bus nit correcte

Fitxer: Cartell_BusNit_Premia_ok2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 927,92 kB

Horaris    Itinerari

Below Content Viewlet

Document Actions