Notícies

Navigation Bar

En Carles Xarrié, veí de Premià de Dalt, és el nou president del Gremi d'Antiquaris de Catalunya

Les eleccions al Gremi tenien lloc el passat 21 de gener

Above Content Body

Content Core

Carles Xarrié, nou president del Gremi d'Antiquaris de Catalunya Sota el lema “Ara ens toca a nosaltres”, una llista formada per gent jove d'entre 24 i 64 anys, amb il·lusió, experiència i esperit innovador va imposar-se a la llista continuista en les eleccions a la presidència del Gremi d'Antiquaris de Catalunya.

La candidatura guanyadora està formada pel premianenc Carles Xarrié, de Xarrié Antiquari; Marc Calzada, de Marc Calzada Antiquari; Ferran López, de Loval Antiguitats; Julián Garcia, de Julián García Anticuario; Fernando Pinós, de Fernando Pinós Galeria d'Art; Sergi Clavell, de Clavell&Morgades Antiquaris; Héctor Albericio, d'Art Petritxol i Ángel de Torres, de Prestige Antigüedades.

Segons el nou president, Carles Xarrié, es consideren una llista continuadora en el tarannà, però renovadora en els objectius. Tenen clar que s'enceta un període, que afronten amb molta il·lusió, en què hauran de treballar fort per retornar el prestigi a la professió i que s'identifiqui el Gremi d'Antiquaris com un símbol de qualitat i garantia; volen potenciar les noves tecnologies modernitzant la imatge del Gremi i el sector, incidint sobretot en la formació continuada. Un altre dels objectius que s´han marcat per a aquest període és també la recuperació d´una relació directa amb les diferents institucions i la creació d´un codi deontològic que vertebri i acoti obligacions i responsabilitats.

Below Content Viewlet

Document Actions