Notícies

Navigation Bar

Emotiu minut de silenci per a condemnar els atemptats de Brussel·les

I mostra de solidaritat cap a les víctimes i les seves famílies

Above Content Body

Content Core

Minut de silenciAvui a les 13.00 hores diversos veïns, el personal de l'Ajuntament i alguns regidors han fet un emotiu minut de silenci per a condemnar el terrorisme arreu i mostrar la solidaritat del poble de Premià de Dalt amb les víctimes i familiars dels atemptats perpetrats a Brussel·les.

En senyal de dol i solidaritat, la senyera de la plaça de la Fàbrica onejarà a mig pal fins a la mitjanit del dijous 24 de febrer.

Us deixem la intervenció que ha fet l'alcalde, Josep Triadó.

"Des de l’Ajuntament, i en nom de tots els veïns i veïnes de Premià de Dalt, volem manifestar el nostre rebuig i condemna absoluts als atemptats terroristes d’ahir a Brussel·les.

Alhora, volem fer arribar el més sentit condol al poble belga, i en especial als familiars de les víctimes de l’atac a l’aeroport i a l’estació de metro de Maelbeek.

Reiterem el nostre NO ROTUND a qualsevol acte terrorista, sigui on sigui, sense excepcions.

Aquestes accions són inacceptables en una societat civilitzada. La violència no pot ser mai cap solució a cap situació. I des de tots els municipis i països hem de defensar el nostre ferm compromís amb els valors democràtics com garantia de la convivència.

Ho diem alt i clar: el soroll de les bombes no aconseguiran mai emmudir les veus de la democràcia.

I ara, farem un minut de silenci en record de les víctimes i com a mostra de solidaritat amb les seves famílies. Moltes gràcies".

Premià de Dalt, 23 de març de 2016

Below Content Viewlet

Document Actions