Notícies

Navigation Bar

Els nens i nenes de Premià de Dalt d’entre 3 i 12 anys comencen a rebre un diploma especial i el darrer conte infantil

El diploma és en agraïment al seu bon comportament i responsabilitat durant el confinament

Above Content Body

Content Core

L’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, ha atorgat un diploma a els nens i nenes del municipi pel seu “esforç en mantenir-se a casa i rentar-se les mans sovint, ajudant d’aquesta manera a lluitar contra el coronavirus”.

El diploma, personalitzat amb el nom i cognoms de cada nena i nen, el rebran a casa tots els infants de Premià de Dalt de la mà de les persones voluntàries que col·laboren amb els Serveis Socials Municipals en el context de la crisi sanitària de la COVID19.

L’Ajuntament, a més a més, fa una crida a què tots els petits herois i les petites heroïnes us fue una foto amb el seu diploma i la fue arribar a Comunicació per tal de fer un vídeo de tots vosaltres.

Conte infantil a casa

Amb el dilploma, cada infant de Premià de Dalt també rep el darrer conte infantil editat per l'Ajuntament i el Consell Municipal de Cultura. En aquesta ocasió es tracta de 'La Mila i el senyor Viola', escrit per dues mestres de l'Escola Municipal de Música, la Tais Costa i la Laia Torrens, i il·lustrat per la nostra veïna del barri Santa Anna-Tió, Raquel González Soto.

Below Content Viewlet

Document Actions