Notícies

Navigation Bar

Els Mossos d'Esquadra de la RPMN (Regió Policial Metropolitana Nord) recullen una tona d'aliments a la seva festa solidària de Nadal

Els aliments es van recollir en menys de quatre hores i es van entregar a la Fundació Banc d'Aliments

Above Content Body

Content Core

Banca d'aliments solidari (MMEE)Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la RPMN  van recollir el passat dissabte 14 de desembre una tona d'aliments destinats a l'organització benefica Fundació Banc dels Aliments. En aquesta data es va celebrar la Festa del Nadal Solidari a la seu de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya dirigida al personal del Cos de Mossos d'Esquadra i, en especial, als nens, donat que es va realitzar diverses activitats lúdiques adreçades als infants així com exhibicions de diverses unitats policials i la visita dels Patges Reials. Una de les finalitats de la festa era la recollida d’aliments i, en aquest, sentit, la festa va resultat un total èxit ja que en menys de quatre hores es van recollir una tona d’aliments, especialment aliments infantils.

Amb una afluència de més de 2500 persones es van poder omplir dues furgonetes del Cos de Mossos d’Esquadra plenes a vessar, les quals van ser lliurades en el mateix acte per l’Honorable Conseller Ramón Espadaler al Sr. Josep Augé com a representant d'aquesta entitat.

Per fer possible aquesta celebració van ser necessàries més de 200 persones entre voluntaris, entitats col·laboradores i membres del cos de Mossos d'Esquadra.

Below Content Viewlet

Document Actions