Notícies

Navigation Bar

Els esportistes de Premià de Dalt es corden les sabatilles contra la LGTBIfòbia

Diumenge 19 de febrer es commemora el Dia Internacional contra l´Homofòbia a l´Esport

Above Content Body

Content Core

Bandera Arc de Sant MartíCordons contra la LTBIfobia a l'esportCordons contra la LTBIfobia a l'esportPer primera vegada,fruit d’una moció presentada per La Crida en el ple del passat 12 de setembre a la que es van sumar tots els grups municipals, Premià de Dalt aportarà el seu gra de sorra en la lluita contra la LGTBIfòbia a l’esport el diumenge 19 de febrer. Aquell dia els esportistes que competeixen lluiran cordons amb els colors de l’Arc de Sant Martí a les seves sabatilles per a dir públicament “no” a l’homofòbia.

El mateix diumenge, a les 12 del migdia, es farà un partit de futbol a la pista de la SC Sant Jaume entre l’equip Panteres Grogues, regidors, treballadors de l’Ajuntament i les persones que vulguin participar. Panteres Grogues és una associació sense afany de lucre que té per objectiu oferir un espai on gais, lesbianes, bisexuals  i transsexuals puguin desenvolupar una activitat esportiva de forma lliure i distesa.

Des de l’Ajuntament es posa a disposició de les entitats esportives, juvenils i educatives interessades, cordons de colors. Pel que fa a la ciutadania en general, les persones interessades a tenir els cordons de colors els poden recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a La Fletxa Punt d’Informació Juvenil, fins a esgotar les existències.

Amb l’etiqueta #premiaStopLGTBIfobia us convidem a participar i a penjar les vostres fotos amb els cordons de l’arc de Sant Martí a les xarxes socials.

La voluntat de l’Ajuntament és oferir eines i recursos als clubs esportius de Premià de Dalt per a fomentar el civisme, el respecte a la diversitat sexual i de gènere i la lluita contra l’homofòbia en el món de l’esport.

Cartell

Below Content Viewlet

Document Actions