Notícies

Navigation Bar

Els empresaris del Maresme s'uneixen contra la crisi per a generar negocis i refer la seva xarxa de treball a la comarca

Above Content Body

Content Core

Durant un mes, tots els empresaris de tota la comarca del Maresme tindran una oportunitat única d´ampliar la seva xarxa de contactes i fer negocis (amb nous clients, proveïdors i col·laboradors), d´una manera fàcil, directa, econòmica i sense haver-ne de desplaçar de la seva comarca o del seu propi municipi.

Jornades de Cooperació Empresarial GETTING CONTACTS! ©: Contactes d'empresari a empresari del 24 de febrer al 24 de març

Les Jornades de Cooperació Empresarial Getting contacts!© són un projecte àmpliament provat arreu del món i ara, després de l´exitosa edició 2008 al Maresme, es torna a posar en marxa a 7 Ajuntaments de la comarca, entre els quals hi ha Premià de Dalt. Buscant solucions ràpides i eficaces per fer front a la crisi econòmica i que beneficiïn a tot el teixit empresarial, els departaments de Promoció Econòmica dels ajuntaments d´Argentona, Canet de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta i Tordera han impulsat aquesta iniciativa que es durà a terme del 24 de febrer al 24 de març.

Que trobarà un empresari a les Jornades de Cooperació Empresarial Getting Contacts!©?


Contactes efectius, d´empresari a empresari. La iniciativa cerca ampliar, reforçar i generar els contactes entre empreses i crear una autèntica xarxa de relacions. Tal com es fa en les missions empresarials, a les Fires o com fan als salons tipus singles (solters a les grans capitals del món), els empresaris participants realitzaran una sèrie d´entrevistes curtes (d´uns 15 minuts cadascuna), per a conèixer directament a altres empresaris del municipi i poder aprofundir en possibles relacions comercials posteriorment.

Molts cops els empresaris es troben aïllats en la seva empresa... però tenint molt a prop seu solucions: clients i proveïdors de primer ordre i, sobretot, de molta confiança... perquè són veïns.

Els departaments de Promoció Econòmica dels ajuntaments organitzadors busquen cohesionar el teixit empresarial local, fomentant el contacte entre empresaris en benefici recíproc, enfortint la relació entre empresaris i associacions empresarials, botigues, patronals, Cetemmsa, Cambra de Comerç, Pimec, institucions financeres, etc.

Calendari Jornades de Cooperació Empresarial Getting Contacts!© Maresme 2009
DATA POBLACIÓ LLOC
24 febrer Mataró Auditori Caixa Laietana
3 març Montgat Sala Pau Casals
5 març Pineda de Mar Auditori Centre Innova
10 març Argentona Saló de Pedra
11 - 18 març Premià de Dalt Santa Anna
12 març Sant Cebrià de Vallalta Sala d´Actes Amargant
17 març Canet de Mar Escola de Teixits
19 març Tordera Teatre Clavé
24 març Premià de Dalt Espai Santa Anna


Com funcionarà?


Properament, cada departament de Promoció Econòmica farà arribar per e-mail la butlleta d´inscripció als empresaris, que estarà al

web

. Els participants ompliran un qüestionari indicant les empreses o els sectors que estan interessats en contactar, marcant què poden oferir i què estan buscant (comprar, vendre, compartir, etc.). Un cop rebuts els qüestionaris, el sistema i l´organització creuen les dades i es generen les agendes de cada trobada. Una setmana abans de la Jornada de Cooperació Empresarial es comunicarà via e-mail a cada participant la seva agenda personalitzada d´entrevistes de la tarda Getting Contacts!©

Tant la inscripció com la participació són gratuïtes: es tracta d´una iniciativa única a nivell nacional des de la qual els empresaris poden construir el seu futur: en una tarda, gratuïtament, en un entorn fiable i a menys de 20 minuts de la seva empresa. Jornades de Cooperació Empresarial Getting Contacts!©, un projecte d´una rendibilitat indiscutible!


Objectius de participació


L´organització de la iniciativa espera la participació d´aproximadament 300 empreses, professionals i negocis a nivell comarcal. Cadascun d´aquests participants podrà participar a les jornades que es diguin a terme al seu municipi més proper i optar a les de la resta, de manera que pugui aprofitar al màxim totes les oportunitats que se li presentin en les 7 Jornades de Cooperació Empresarial Getting Contacts!©. S´estima que cadascú realitzarà entre 5 i 7 entrevistes amb contactes útils a cada jornada.
A més, tothom que s´inscrigui estarà convidat a participar a la sessió inaugural que es durà a terme a Mataró.

D´aquesta manera, els Ajuntaments organitzadors de les Jornades de Cooperació Empresarial Getting Contacts!© fan una aposta per les xarxes locals entre empreses, per dinamitzar, cohesionar i enfortir les relacions entre els empresaris del municipi i de la comarca.

Aquesta iniciativa innovadora cerca la creació d´un autèntic teixit empresarial que eviti l´aïllament entre empreses i el municpi. l'objectiu de les Jornades és generar en un futur proper col·laboracions, projectes i inversions que s´estableixin a la comarca.

Informació i inscripcions a Premià de Dalt


Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica (SMOPE). Pl. Mil·lenari, s/n Premià de Dalt. Tel. 93 752 36 60

Descarregueu-vos el programa clicant aquí

Below Content Viewlet

Document Actions