Notícies

Navigation Bar

Els divendres de juliol, cita amb Jazz en la Nit

Jazz en la Nit ens transporta tots els caps de setmana de juliol a una experiència única, gairebé màgica, per la sinèrgia que es produeix entre els músics- sempre de primera línia- i l’espai incomparable dels jardins de Can Figueres.

Above Content Body

Content Core

El festival ha anat creixent i madurant, ja fa vint-i-tres anys que funciona. La programació és sempre bona, diversa, sorprenent i molt oberta: el jazz pur, el blues i també la fusió amb ritmes llatins o el flamenc, passant per les experiències més innovadores en musica electrònica.

Com a tret de sortida gaudirem del nou projecte de l’harmonicista Antonio Serrano Tootsology, un tribut al seu ídol, el desaparegut mestre Toots Thielemans. Un dels grans i més singulars músics visita per primera vegada Premià de Dalt acompanyat per un trio a l’alçada: el pianista Albert Sanz que ja ens va visitar amb Silvia Pérez Cruz i Javier Colina al 2011, Esteve Pi que ja ha tocat la bateria en diferents ocasions acompanyant a Joan Chamorro i Andrea Motis i el contrabaixista DJ Foster.

The Gramophone All Stars Big Band tornen als Jardins de Can Figueres per presentar-nos el seu nou treball discogràfic: Maraca Soul. Després de triomfar amb Jazzmaica, ara afegeixen nous colors com el boogaloo o el calypso a la seva fórmula magistral, sempre en el punt de trobada entre el soul, el jazz i el funk amb els ritmes jamaicans.

El pianista Lluís Coloma i els A Contra Blues que ja ens han sorprès en diferents ocasions, tornen a Premià De Dalt per oferir-nos una nit molt especial plena de música i ritme. Al 2012 Lluís Coloma ens va visitar per primera vegada amb el seu trio i va tornar al 2015 per oferir-nos un concert únic i especial juntament amb el pianista alemany Joerg Hegemann. En canvi els A Contra Blues van participar en la edició del  2016 compartint cartell amb els Travelling Brothers.

I per concloure, una de les apostes d’enguany, els  Aurora. Un grup format per diferents talents musicals sorgits del Taller de Músics. El seu repertori es basa en composicions clàssiques de Falla, Lorca, Albéniz o Granados però en clau de jazz i flamenco, però conservant-ne la identitat.


La combinació entre la qualitat innegable dels músics que omplen les programacions i l'extraordinària bellesa del pati de Can Figueres faciliten l'èxit d'aquesta oferta, que comença a ser insubstituïble.

L’organització de Jazz en la Nit vol que aquesta proposta sigui una d’aquelles iniciatives que creixen fins a convertir-se en un esdeveniment de referència, no com a conseqüència de la casualitat o de la sort, sinó de la il·lusió i de la tasca ben feta, però sense perdre mai la seva essència. 

 

 

 

 

 

PREUS:

A taquilla, 15,00 euros

Anticipada, 12,00 euros (Atrápalo)

Persones menors de 29 anys i/o sòcies del Club TR3SC: 9,00 euros

Servei de bar, còctels i càtering a càrrec de Carns Laura

Servei de ludoteca

Podeu visitar l'exposició "Pere Duran Farell. Pioner de l'arqueologia a Catalunya", al Museu de Premià de Dalt

 

 

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions