Notícies

Navigation Bar

Els Colors de Duke Ellington, segon concert del XXVI Jazz en la Nit

Amb en Marcel Tomàs i Girona Jazz Project. És un espectacle de gran format que fusiona el teatre i la música jazz.

Above Content Body

Content Core

Divendres 15 de juliol Cascai Teatre i Girona Jazz Project presenten un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics. De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, presenten un concert teatralitzat on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic.

Dalt de l’escenari ens proposen un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del S.XX fins a l’actualitat. Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són: Take the “A” Train, In a sentimental Mood, It don’t mean a thing, Rockin’ in a Rhythm, Caravan o bé Perdido, amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina.

Tant la companyia com Marcel Tomàs han estat premiats en diverses ocasions, així doncs ha obtingut el premi a Millor espectacle i Millor intèrpret, premi BBVA 2013, Premi le Coup de Foudre de les Estivales 2012, Millor espectacle de la Mostra de Santa Eugènia de Mallorca, Millor espectacle al Circuit Cafè Teatre de Valencia, Millor intèrpret Marcel Tomàs centre civic ciutat vella 2000, Millor espectacle Radio City Valencia 2003, entre d’altres.

Exposició de l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt

Com ja és tradicional, els Grups de Fotografia i Pintura d'aquesta entitat local ofereixen una exposició col·lectiva de fotografia i pintura a l'interior del Museu de Premià de Dalt amb el títol "Contrapunt musical". La mostra és oberta fins al 30 de juliol, en l'horari del Jazz en la Nit. És a dir, a partir de les 22.00 hores.

 

Venda d'entrades

Les entrades les heu de comprar online, en aquest web. Els preus són de 15€ per a persones majors de 18 anys i 1€ per a les persones menors d'edat. Cal recordar que Jazz en la Nit ofereix servei de restauració així com un servei de canguratge per a infants de 3 a 12 anys.

 

 

 


 

 

Below Content Viewlet

Document Actions