Notícies

Navigation Bar

Els CAP promouen l'Alimentació Saludable en el Dia Mundial de l'Alimentació

L'Equip d'Atenció Primària es va unir a la celebració del Dia Mundial de l'Alimentació amb una iniciativa destinada a promoure l'alimentació saludable entre les seves persones usuàries.

Above Content Body

Content Core

Els CAP promouen l'Alimentació Saludable en el Dia Mundial de l'Alimentació
Imatge de la taula informativa al CAP Víctor Català ©Atenció Primària Metropolitana Nord

Dilluns 16 d'octubre, DIa Mundial de l'Alimentació, el CAP Víctor Català i el CAP Doctor Gasol, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Mar, van establir punts informatius per informar els veïns i veïnes sobre la importància d'una alimentació equilibrada. Aquests punts informatius van comptar amb la participació activa de la nutricionista Sandra Montoro i la infermera Sheila Mendes que van oferir consells i recomanacions sobre hàbits alimentaris saludables. A més, es van distribuir mostres de productes cedits per Ametller Orígen, una empresa compromesa amb la qualitat i la sostenibilitat en la producció d'aliments.

La col·laboració de la Creu Roja va ser fonamental en aquesta iniciativa, ja que es va unir a l'esforç dels CAP per sensibilitzar la comunitat sobre la importància d'una alimentació adequada. Els voluntaris de la Creu Roja van treballar incansablement per proporcionar informació i recursos als ciutadans, destacant com seguir una dieta equilibrada pot millorar la salut i el benestar de tothom.

Malgrat les inclemències meteorològiques, la comunitat premianenca es va mostrar receptiva i agraïda per la iniciativa duta a terme. L'acció conjunta va contribuir a fomentar la consciència sobre la importància d'una alimentació saludable en la vida quotidiana, demostrant que, fins i tot sota la pluja, la salut i el benestar són prioritats que mereixen l'atenció de tothom.

Below Content Viewlet

Document Actions