Notícies

Navigation Bar

Els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar llancen la targeta "Premià Comerç", juntament amb Comerços Associats de Premià i “la Caixa”

És el primer cop que es comercialitza una tarjeta d'aquest tipus entre dos municipis.

Above Content Body

Content Core

Foto 1 Presentació targeta Premià Comerç Els alcaldes de Premià de Dalt i Premià de Dalt, Joan Baliarda i Miquel Buch, respectivament; el President de Comerços Associats de Premià (CAP), Isidre Pijuan; i el director d´Àrea de Negoci del Maresme Sud de “la Caixa”, Miquel Abril, presentaven públicament dimarts 16 de juny la targeta “Premià Comerç”. Aquesta targeta sorgeix d´un acord a quatre bandes entre ambdós ajuntaments, Comerços Associats de Premià i “la Caixa” i compta amb el suport de diverses empreses i associacions dels dos municipis, com per exemple Illa Fantasia o el taller mecànic Autoland. És el primer cop que es comercialitza una tarjeta d'aquest tipus entre dos municipis.

La targeta “Premià Comerç” incorpora el logotip del CAP i dels dos Ajuntaments, i permetrà enfortir les relacions amb els clients dels establiments associats oferint avantatges en les seves compres i altres serveis afegits. A més de ser una targeta financera, totalment gratuïta pel ciutadà, és una targeta de fidelització que premiarà els compradors de les botigues de Premià de Dalt i Premià de Mar. Alhora, farà possible que el ciutadà pugui rebre tota la informació sobre les activitats i els serveis de la ciutat.

Els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar s´han unit en aquesta iniciativa amb l´objectiu comú de potenciar el comerç local i poder oferir als ciutadans unes condicions preferents i ofertes en activitats i serveis promoguts per les entitats col·laboradores, tant públiques com privades.

Targeta gratuïta

La targeta Premià Comerç està exempta de quotes d'alta i manteniment. La renovació també és gratuïta. Per usar-la, el client no ha de canviar de banc, ja que pot domiciliar-la a la seva entitat financera. La Targeta Premià Comerç permet disposar d'efectiu en qualsevol caixer de “la Caixa”.
Les persones interesasdes en tenir-la s´han d´adreçar a alguna de les oficines d´aquesta entitat de Premià de Dalt o Premià de Mar.

Servei Premi@

Aquest servei creat recentment per “la Caixa” ofereix als comerços adherits al CAP, la possibilitat de configurar promocions i programes de fidelització pels clients que paguin amb targeta. A través del TPV del comerç es comunicarà al client les promocions i els premis aconseguits.

Below Content Viewlet

Document Actions