Notícies

Navigation Bar

Els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar signen un nou conveni amb l'empresa Casas

Above Content Body

Content Core

Signatura conveni El nou contracte té una durada d'un any i recull l'augment de la freqüència de pas de la línia d'autobús C-14 –que uneix els diferents barris d'un i altre poble i els connecta amb l'estació de Renfe- que passa a ser de 40 minuts, i el nou vehicle –adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. El contracte pot prorrogar-se any a any.

El conveni subscrit entre ambdós els alcaldes de Premià de Dalt i Premià de Mar, Joan Baliarda i Miquel Buch, respectivament, i Antoni Fernández, gerent de l´empresa Casas, concessionària d´aquest servei de transport públic per carretera, es signava a l´Ajuntament de Premià de Dalt el 5 de novembre de 2008. 

L'acord estableix que l'Ajuntament de Premià de Dalt es fa càrrec del 60% del cost mensual del servei, i el 40% és a càrrec de l'Ajuntament de Premià de Mar. Amb els mateixos percentatges es reparteix la recaptació mensual obtinguda. El servei de transport col·lectiu públic de viatgers queda adherit al sistema tarifari integrat, tal i com recull el conveni signat.

Below Content Viewlet

Document Actions