Notícies

Navigation Bar

Els aires macedonis de Balkanaizer protagonitzaran el segon concert del 40è Festival de Música del Maresme, en aquesta ocasió als jardins de Can Mus

Treball de presentació d'Ivan Ilic acompanyat per la dolça veu de la soprano Milica Jovicic

Above Content Body

Content Core

logotip Festival de Música del MaresmeBalkanaizerArrels i terres balcàniques resulten tangibles i accessibles en el treball de presentació d´Ivan Ilic "Balkanaizer". Onze temes nacionals de Macedònia, revisats i reformulats amb un filtre actual, fidel i primigeni alhora, a través dels quals podreu viatjar a la república balcànica.

El so del disc té un ampli ventall de sensacions i matisos, plens de llum i aire resc. Descobirereu un encreuament de camins molt benvinguts gràcies als discursos dels seus integrants. La veu soprano de Milica Jovicic, per exemple, afegeix caràcter amb suavitat i dolçor, mentre que la percussió ens trasllada al caràcter macedoni.

El concert Balkanaizer tindrà lloc dissabte 3 de juny als jardins de Can Mus, situats al torrent de Can Mus, 30, a les 22.00h.

En acabar el concert, s'obsequiarà les persones assistents amb una copa de cava i una petita delícia gastronòmica a càrrec de l'establiment local Pamsucre que ha elaborat amb motiu del 40è Festival de Música del Maresme.

L'obertura del Festival d'enguany va tenir lloc dissabte 20 de maig amb el Grup Coses i la Cobla Sant Jordi, als jardins de Can Casadellà.

L'esdeveniment també va ser el triat per a presentar la Guia de Festivals de Música del Maresme que organitza Costa de Barcelona Maresme.

Inauguració 

Inauguració

Inauguració

Inauguració

Inauguració

Below Content Viewlet

Document Actions