Notícies

Navigation Bar

Eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny de 2024: Consulta de les llistes electorals

Es recorda als ciutadans que és imprescindible constar en aquestes llistes per poder exercir el dret a vot en les properes eleccions europees.

Above Content Body

Content Core

D’acord amb les instruccions rebudes per l’Oficina del Cens Electoral, els períodes de consulta i reclamació relatives a la inscripció del cens electoral per a les Eleccions al Parlament Europeu són els següents:

  • Del 22 al 29 d’abril de 2024, ambdós inclosos: consulta del cens.
  • Del 22 al 30 d’abril de 2024, el darrer, abans de les 11h: reclamacions del cens.

La consulta al cens es podrà fer directament, mitjançant un certificat digital, a través de la seu electrònica, apartat de consulta de les dades del cens, de l’Oficina del Cens Electoral (Institut Nacional d’Estadística): Altrament, també podeu consultar les dades del cens a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Premià de Dalt, en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.15 hores. Podeu demanar cita prèvia aquí.

Telèfon d’atenció telefònica: 93 693 15 15

Es recorda a la població que és imprescindible constar en aquestes llistes per poder exercir el dret a vot en les properes eleccions europees. Per tant, és important consultar les llistes electorals i, si és necessari, presentar les reclamacions corresponents dins del termini establert.

 

Below Content Viewlet

Document Actions