Notícies

Navigation Bar

El Servei Municipal d'Ocupació organitza tallers d'alfabetització digital per a trobar feina

Above Content Body

Content Core

Taller d'alfabetització_2 Aquestes sessions formatives començaven el passat 3 d'abril amb l'objectiu d'aconseguir que els participants puguin utilitzar correctament les noves tecnologies. La regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica pretén que les persones adquireixin un grau d'autonomia en relació a la recerca de feina mitjançant aquest canal i així augmentar les seves possibilitats d'inserció laboral.

Els tallers d'alfabetització digital es fan els dijous, en sessions de 4 hores, de 9:30 a 13:30, i s'imparteixen els següents conceptes:

  • Introducció a la informàtica i a Internet
  • Creació d'un compte de correu electrònic
  • Com fer arribar el currículum a través d'internet

Taller d'alfabetitzacio_1

Es tracta d'una acció subvencionada a través de Pactes Territorials pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya i per la Diputació de Barcelona, i compartida amb 16 ajuntaments més de la comarca del Maresme.

D'altra banda, també s´ha reforçat el Club de Feina, espai que funciona durant tot l'any, però que en aquest període es reforça per a millorar-lo i consolidar-lo.

Per a participar cal estar inscrit a la Borsa de Treball d´SMOPE i fer la sol·licitud al mateix Servei (telèfon, 93 752 36 60 i a/e ocupacio@premiadedalt.cat).

Below Content Viewlet

Document Actions