Notícies

Navigation Bar

El Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica programa un taller de Xarxes Socials – Networking

Above Content Body

Content Core

L'objectiu d'aquest taller és donar a conèixer la via d'accés al mercat laboral més efectiva, la xarxa de relacions. Es treballarà el procés de comunicació i les possibilitats que ofereixen les Xarxes Socials i Professionals d'Internet, com són Facebook, Twitter, Linkedin, Xing, dins l'àmbit de l'ocupació i la recerca de feina, ja que ben utilitzades poden convertir-se en unes bones eines per buscar i trobar un lloc de treball.

El taller -que s'adreça a persones inscrites al Servei d'Ocupació que estan en procés actiu de recerca de feina- es realitzarà en dues sessions, Networking I i Networking II, els dijous dies 14 i 21 de gener, respectivament, de 9.30 a 13.30 hores. Està subvencionat per l'Ajuntament de Premià de Dalt i es durà a terme a l´Aula del Servei d'Ocupació i Promoció Econòmica situada a la plaça del Mil.lenari, s/n de Premià de Dalt.

Per a participar-hi és imprescindible inscriure's prèviament. Les persones interessades han de posar-se en contacte amb el Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica (SMOPE) al telèfon 93 752 36 60.

Cartell del curs "Com buscar feina a través de la xarxa de contactes?"

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: CURS_NETWORKING.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 179,26 kB

Below Content Viewlet

Document Actions