Notícies

Navigation Bar

El Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica endega un projecte d'alfabetització digital per a la inserció laboral

Above Content Body

Content Core

Logo SMOPE El contingut del curs consistirà en la introducció a la informàtica, navegació per internet, correu electrònic, recerca de feina per internet i introducció al MS Word. L'objectiu és aconseguir que els participants puguin utilitzar correctament les noves tecnologies amb la finalitat d'adquirir un grau d'autonomia en relació a la recerca de feina mitjançant aquest canal i així augmentar les seves possibilitats d´inserció laboral.

El curs consisteix en una formació de 20 hores, concentrada de 10 a 14 hores, de dilluns a divendres durant tota una setmana. SMOPE disposarà de quatre setmanes amb quatre grups de persones diferents, que necessiten aquesta formació bàsica per a millorar la seva recerca de feina, ampliant el seu àmbit de recerca a totes les ofertes que es mouen a través de pàgines web. El projecte d´alfabetització digital està subvencionat per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme.

Les persones interessades han de ser usuàries de la borsa de treball d´SMOPE i demanar prèviament la seva participació a l´acció.

Below Content Viewlet

Document Actions