Notícies

Navigation Bar

El Servei Municipal d´Ocupació i Promoció Econòmica (SMOPE) organitza 3 cursos per a persones aturades

L'any 2008 es farà un curs de Monitor/a Sociocultural i l'any 2009 els altres dos cursos

Above Content Body

Content Core

El Servei Municipal d'Ocupació i Promoció Econòmica portarà a terme tres cursos de formació professional ocupacional subvencionats pel Servei d´Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC). Dos cursos seran de Monitor/a sociocultural i l´altre, d´Auxiliar d´infermeria en geriatria. Tots els cursos s´adrecen a persones en situació d'atur, inscrits a l´Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu d'aquestes accions és millorar les possibilitats d´inserció laboral dels alumnes.

El curs de Monitor/a sociocultural té una durada de 414 hores (incloses 150 hores de pràctiques a empreses) i es destina a persones que vulguin treballar en un menjador escolar o colònia de vacances, en una entitat o esplai, casal d'estiu, campaments, en activitats extraescolars, tallers d´expressió, fires infantils... 

El curs de Monitor/a sociocultural el conduiran els formadors/es de la Fundació Catalana de l´Esplai. S'iniciarà el 13 d´octubre de 2008 i finalitzarà el 17 de març de 2009. La part teòrica del curs que durarà fins desembre es farà de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. Les pràctiques en empreses començaran al gener i finalitzaran al març de 2009: l'horari serà de dilluns a divendres, a raó de 3 hores diàries.

Perquè els/les alumnes puguin obtenir el títol de Monitor/a d´activitats de lleure infantil i juvenil que atorga la Secretaria General de Joventut, i que els permetrà tenir l´autorització per treballar en els àmbits esmentats, caldrà fer a part de les pràctiques, una memòria de pràctiques que l´alumne haurà de lliurar a la  Fundació Catalana de l´Esplai.

Informació i inscripcions:
Servei Municipal d´Ocupació i Promoció Econòmica
Plaça del Mil·lenari, s/n
08338 Premià de Dalt
Tel. 93 752 36 60
Fax 93 751 45 67
Escriu a Ocupació

Below Content Viewlet

Document Actions