Notícies

Navigation Bar

El Seminari d'Intel·ligència Artificial arrenca amb un ple absolut

Ahir, dijous 15 de febrer, Jordi Torres Viñals, catedràtic de la UPC, va analitzar els aspecte més tècnics i científics de la IA

Above Content Body

Content Core

"De què parlem quan parlem d'Intel·ligència Artificial?" era el títol amb què Jordi Torres Viñals obria el Seminari d'IA, organitzat per l'Aula d'Extensió Universitària de Premià de Dalt i la Biblioteca Jaume Perich i Escala, en aquest equipament a les 19 hores el 15 de febrer. La sala es va quedar petita per acollir tantes persones interessades a conèixer la nova realitat de la intel·ligència artificial. Jordi Torres va analitzar els aspectes més tècnics i científics de la IA. Ell forma part de l'equip fundador de la Barcelona Supercomputing Center (BSC), autoir i coautor de més de dues-centes publicacions d'investigació i també és assessor científic de l’exposició Intel·ligència artificial del CCCB. Acaba de publicar el llibre La intel·ligència artificial explicada als humans (Plataforma Editorial).

La propera conferència se celebrarà dijous 29 de febrer i serà a càrrec d'Albert Sabater Coll, doctor en Estadística social per la Universitat de Manchester, professor Serra Húnter de Sociologia a la Facultat de Ciències Económiques i Empresarials de la Universitat de Girona i director de la càtedra Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC) . Sabater oferirà la conferència "Intel·ligència Artificial d'avui per demà? Una mirada ètica al progrés actual".

El Seminari "On ens porta la Intel·ligència Artificial?" és gratuït i obert a tothom però les places són limitades, per la qual cosa cal inscriure's abans per correu elctrònic a la Biblioteca Jaume Perich, WhatsApp al 678 737 051 o bé amb una trucada al tel. 93 693 15 85.

Below Content Viewlet

Document Actions