Notícies

Navigation Bar

El secretari d'Habitatge de la Generalitat presenta els pisos de lloguer amb protecció oficial de Premià de Dalt, "La Fàbrica II"

La presentació té lloc a les 12 del migdia, a l'Espai Santa Anna, situat al barri Santa Anna - Tió

Above Content Body

Content Core

Habitatges públics de lloguer El secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, i l´alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, presenten dissabte, 26 de març, a les 12 del migdia i a l'Espai Santa Anna, els pisos de lloguer amb protecció oficial de la promoció de la Fàbrica, situats al carrer de les Teixidores, de Premià de Dalt (Maresme). Assistiran també a aquest acte de presentació  el subdirector general de Promoció de l´Habitatge Protegit i Sòl Residencial Associat, Antoni Teignier, el cap de l´Edificació i Habitatge de l´Incasòl, Gonçal Marquès, i el president de Pinassa, l´empresa municipal de Premià de Dalt, Josep Triadó.

Els pisos han estat construïts per l´Institut Català del Sòl i seran administrats per l´Agència de l´Habitatge de Catalunya. La promoció consta d´un edifici de 20 pisos ubicats en dues escales, amb planta baixa i dues plantes d´alçària amb 5 habitatges per replà. Els pisos són de dues habitacions i tenen una superfície útil que va dels 54,93m2 als 61,21m2 . El preu del lloguer mensual dels habitatges va dels 399,72 als 445,41 euros, segons les dimensions. Per accedir a aquests pisos cal inscriure´s al Registre de Sol·licitants abans de l´1 de juliol.

Presentació La Fàbrica II

Below Content Viewlet

Document Actions